Εξαπάτησε και Βολιώτη ογκολόγο ο γιατρός -“μαϊμού”! – Καταθέσεις από τρεις Βολιώτες ασθενείς

  0
  68

  Σε βίο και πολιτεία είχε μετατραπεί η δράση του 47χρονου “μαΐμού” γιατρού που συνελήφθη από τις Αρχές και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εξαπατήσει και ένα ογκολόγο στον Βόλο τον οποίο έπεισε να του διαθέσει το ιατρείο του να εξετάζει τους ασθενείς του!

  Ακόμη , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν 2,5 χρόνια εμφανίστηκε στον Βόλο και είχε τρεις «πελάτες» τους οποίους έπεισε να εγκαταλείψουν την θεραπεία τους, για να τους σώσει. Από την Ασφάλεια Βόλου ήδη λήφθηκαν  καταθέσεις από τα θύματά του πριν λίγες εβδομάδες.

  Ο 47χρονος άλλοτε εμφανιζόταν ως νευροχειρούργος και ως φυσιοπαθητικός, ενώ άλλες ως ερευνητής σπουδαίου κέντρου της Ελβετίας, με εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική, την παιδοογκολογία, με σπουδές στην Αμερική και γνώση πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας. Κάποιες άλλες μάλιστα συστηνόταν και ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας!

  Οι επισκέψεις στα μοναστήρια

  Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV, Μίνα Καραμήτρου, ο “μαΐμού” γιατρός εμφανιζόταν ως θρησκευόμενος, σε πολλά μοναστήρια της επαρχίας. Κυρίως πλησίαζε γονείς ή ανθρώπους που είχαν πάει εκεί για να ζητήσουν βοήθεια για το πρόβλημά τους. Συζητούσε μαζί τους και τους συστηνόταν ως πολύ γνωστός και διάσημος γιατρός και προσφερόταν να τους βοηθήσει. Έτσι ξεκινούσε η επαφή του με τους ασθενείς.

  Όσον αφορά τις κλινικές, εκεί έμπαινε ως συνοδός ασθενών, πήγαινε στα σαλονάκια, προσέγγιζε συγγενείς, μιλούσε μαζί τους και στο τέλος τους συστηνόταν ως διάσημος γιατρός. Με αυτούς τους τρόπους «έφτιαχνε» την πελατεία του. Σε αυτή την υπόθεση εκτός από τον μαΐμού γιατρό εμπλέκονται άλλοι δύο ογκολόγοι. Ο ένας από τη Λαμία και ο άλλος από τον Βόλο. Ωστόσο και οι δύο εμφανίζονται ως εξαπατημένοι. «Είχε έρθει σε εμάς και μας είχε πει να δίνουμε τα ιατρεία μας στην επαρχία για να βλέπει τους ασθενείς του. Άρα είμαστε εξαπατημένοι» ανέφεραν, μεταξύ άλλων.

  Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει εμπλοκή και η σύζυγος του “μαΐμού” γιατρού. Και αυτό διότι εμφανιζόταν στους αθηναϊκούς κοσμικούς κύκλους ως ανιψιά μιας από τις πιο γνωστές και σεβαστές εφοπλιστικές οικογένειες της χώρας. Ακόμη, υποσχόταν στα θύματά του πλήρη ίαση. Σημειώνεται πως όταν έφτασαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, εκείνος άνοιξε την πόρτα και τους είπε ότι «μπορείτε να ψάξετε ότι θέλετε. Όμως για την ουσία της υπόθεσης θα μιλήσω στον ανακριτή» τόνισε ο μαΐμού γιατρός.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.