«Εντολή για αλλαγή στον Δήμο έδωσε το Βελεστίνο» – Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Χαρ. Πάσχου

0
16

Σύνθημα νίκης και ηχηρό μήνυμα αλλαγής για μια νέα εποχή, έστειλαν χθες εκατοντάδες δημότες του δήμου Ρήγα Φεραίου που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο του Βελεστίνου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου κ. Χαράλαμπου Πάσχου.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που θύμισε παλιές καλές εποχές, ο κ. Πάσχος παρουσίασε το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη του Βελεστίνου, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά και στις δράσεις που θα υλοποιηθούν σε κρίσιμους τομείς του Δήμου, όπως στο περιβάλλον, τις υποδομές τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πρόνοια, την καθημερινότητα, την υγεία και την παιδεία.


Ο κ. Πάσχος ανέφερε πως «Φίλες και φίλοι, η πολυπληθή σας παρουσία εδώ είναι μήνυμα νίκης, είναι μήνυμα αλλαγής σελίδας. Εδώ από το Βελεστίνο, βάζουμε τέρμα στην στασιμότητα, δίνουμε οριστικό τέλος στην εσωστρέφεια και την μιζέρια και ανοίγουμε νέους δρόμους για το μέλλον. Δίνουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Ο κ. Πάσχος δήλωσε είπε πως «το Βελεστίνο πρέπει να γίνει ξανά η έδρα ενός μεγάλου δήμου, όπως είναι ο Ρήγας Φεραίος, και να αποκτήσει τα σύγχρονα χαρακτηριστικά μιας κωμόπολης που θα είναι διοικητικό κέντρο, με έντονη παραγωγική δυναμική Το Βελεστίνο πρέπει να γίνει ξανά η κοιτίδα πολιτισμού, το επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης του Δήμου μας με έμφαση στον αγροτικό τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στον τουρισμό.


Ο υποψήφιος δήμαρχος περιγράφοντας το όραμά του ανέφερε πως «η νέα εποχή απαιτεί συντονισμένες δράσεις για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, απαιτεί τεκμηριωμένο πρόγραμμα σε βασικούς πυλώνες της ποιότητας ζωής το οποίο θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο.
Και αυτό το πρόγραμμα το έχουμε. Γιατί είμαστε έτοιμοι για να διοικήσουμε και όχι να πειραματιστούμε. Γιατί φτάσαμε ως εδώ όλοι μαζί για να δουλέψουμε για το σύνολο και το καλό όλων και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα. Είμαστε εδώ για να φέρουμε τον λαό στην εξουσία και όχι για να καρπωθούν οι λίγοι της καρέκλες της εξουσίας
Το πρόγραμμα μας είναι προϊόν μελετημένης καταγραφής των αναγκών του Δήμου και των δημοτικών ενοτήτων. Είναι ο οδικός χάρτης για την έξοδο από το τέλμα των τελευταίων πέντε ετών και το πέρασμα σε μια νέα εποχή.


Μια εποχή δημιουργίας, καινοτομίας, παραγωγής και δυναμισμού. Μιας εποχής όπου ο δήμος Ρήγα Φεραίου θα αποκτήσει ξανά το φως της ελπίδας και της προοπτικής αντλώντας δύναμη από τον πολιτισμό του, την ιστορική του παράδοση, την αγροτική του παραγωγή, το δημιουργικό και ακούραστο πνεύμα των κατοίκων του.
Αυτή την νέα εποχή θέλω να φέρουμε μαζί και απευθύνομαι εδώ σε εσάς με αίσθηση τιμής και ευγνωμοσύνης για την στήριξή σας σε αυτό τον αγώνα που δίνουμε.

Από εσάς αντλώ την δύναμη και την ελπίδα να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας μαζί που αξίζει».

Ο κ. Πάσχος κατέληξε λέγοντας πως «Αγαπητοί δημότες και δημότισσες από τον πιο μικρό και νέο έως τον πιο ηλικιωμένο, όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Τώρα είναι η ώρα, για τον δήμο Ρήγα Φεραίου που όλοι ονειρευόμαστε, για τον Δήμο που όλοι θα είμαστε περήφανοι που ζούμε εδώ . Όλοι οι δημότες ενωμένοι για την νίκη».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.