Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
14

clld-leader_kenakap

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π.  Α.Ε.)  – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., διοργανώνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση, με θέμα:

«Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD-LEADER) 2014-2020 στο Νομό Μαγνησίας.

Στελέχη της Εταιρίας Αναπτυξιακής Πηλίου Α.Ε. θα παρουσιάσουν:

1.- Κατευθύνσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

2.- Προβλεπόμενο πλαίσιο ενισχύσεων έργων δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα που θα χρηματοδοτηθούν από το Τοπικό Πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. δραστηριοποιείται αποτελεσματικά, υλοποιώντας το πρόγραμμα LEADER από το έτος 1997, στην περιοχή της Μαγνησίας και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου συμπεριλαμβάνεται στην περιοχή παρέμβασης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσω της ευρύτερης δημοσιοποίησης του προγράμματος, η κατάθεση απόψεων, ιδεών, προτάσεων, καθώς και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER, CLLD 2014 – 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθρο2ος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Επόμενο άρθροΗ 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού τιμά τον προστάτη της – Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.