Εμβόλια-δολώματα για τον εμβολιασμκό αλεπούδων για τη λύσσα

0
10

alepouΗ Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους πολίτες ότι μέσα στον Νοέμβριο του 2014 θα γίνουν ρίψεις εμβολιακών δολωμάτων με ζωντανό ιό με σκοπό τόσο την προστασία των κόκκινων αλεπούδων έναντι της λύσσας όσο και την προστασία των υπόλοιπων κατοικίδιων ζώων και του ανθρώπου. Eφιστούμε την προσοχή στα ακόλουθα:

-Τα εμβολιακά δολώματα περιέχουν ζωντανό ιό και είναι μικροί κύβοι χρώματος λαδί-καφέ με οσμή ψαριού.

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ  Η ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΝ,

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.

-Σε περίπτωση ατόμου που έρθει σε επαφή με αυτά, θα πρέπει άμεσα να επισκεφτεί ιατρό.

– Όταν αρχίσει η ρίψη των εμβολίων η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων θα εκδώσει ανακοίνωση τύπου για τον ακριβή χρόνο και τόπο που έγιναν οι ρίψεις.

Στο site του Υπουργείου www.minagric.gr μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα της λύσσας στο Πολίτης-Νοσήματα που μεταδίδονται από τα ζώα στον άνθρωπο-λύσσα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΚληρικολαϊκή Σύναξη στα Κανάλια
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δημήτρη Νασίκα με μαθητές του Γενικού λυκείου και του ΕΠΑΛ Βελεστίνου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.