Εκτελείται με εντατικούς ρυθμούς ο αποχιονισμός από το Δήμο Ρήγα Φεραίο

0
2

apoxionismosΑυτή την ώρα επικρατεί έντονη χιονόπτωση στα Κανάλια.

Τρία οχήματα αποχιονισμού βρίσκονται στον δρόμο Κανάλια – Κεραμίδι με συνεχείς διελεύσεις και ρίχνοντας αλάτι.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παλληκάρης θα συντονίζουν όλο το βράδυ το έργο των μηχανημάτων.

Ο Δήμος ρήγα Φεραίου έχει  προμηθευτεί δέκα τόνους αλάτι το οποίο θα διανεμηθεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έως αύριο το μεσημέρι.

Με το πρώτο φως της ημέρας και τα μηχανήματα του Δήμου θα ανοιχθούν όλοι οι δρόμοι και στους κτηνοτρόφους που πιθανόν θα έχουν εγκλωβιστεί.

Προληπτικά επιβάλλεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθροΚανάλια … τώρα
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.