Εκδήλωση για την τρίτεκνη οικογένεια και το δημογραφικό από την Μητρόπολή Δημητριάδος

0
4

triteknoiΗ Μητρόπολη Δημητριάδος στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνάς της για την ενίσχυση και υποστήριξη του ιερού θεσμού της Οικογένειας και την αντιμετώπιση του οξέος δημογραφικού προβλήματος, διοργανώνει ειδική εκδήλωση, σε συνεργασία με τον σύλλογο τριών τέκνων νομού Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/11/2014, στις 6 μ.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) και κατ’ αυτήν θα ομιλήσουν:

Α. Ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Τσιμούρης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Θεολόγος, με επιμόρφωση στην Ψυχιατρική και

Β. Η Πρεσβυτέρα Αδαμαντία Τσιμούρη, εκπαιδευτικός, διδάξασα σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα των Η.Π.Α.

Αμφότεροι θα αναπτύξουν το θέμα: «Σύζυγοι και γονείς»

Γ. Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, με θέμα «Πολιτεία και Οικογένεια» και

Δ. Ο κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Ε.), με θέμα «Τρίτεκνη Οικογένεια και δημογραφικό»

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης  κ. Ιγνάτιος. Η Ιερά Μητρόπολις καλεί τους ενδιαφερομένους γονείς και συζύγους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, καθώς πολλά έχουν να ωφεληθούν και να διδαχθούν για τον γονικό και συζυγικό ρόλο και την αντιμετώπιση πρακτικών ζητημάτων που απασχολούν την σύγχρονη Ελληνική οικογένεια και μάλιστα την Τρίτεκνη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.