Ειρηνοδικείο Λάρισας διαγράφει κατά 57 % τα χρέη Λοχαγού, γιου στελέχους «Ελλήνων Συνέλευσης»

0
7

Εκδόθηκε η με αριθμό 175 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας που διαγράφει κατά 57 % τα χρέη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ με μηνιαίο μισθό 1324 ΕΥΡΩ και συνολικά χρέη 142.300 ΕΥΡΩ.

Συγκεκριμένα άλλα εισοδήματα της οικογενείας του είναι 2.000 ΕΥΡΩ από μισθώματα που εισπράττει η σύζυγός του, διαθέτει διαμέρισμα στον Βόλο, αποθήκη και 50% επί ενός αυτοκινήτου τα οποία η απόφαση τα εξαίρεσε από την εκποίηση και διέταξε την καταβολή συνολικά 61.800 ΕΥΡΩ σε διάστημα 22 ετών .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του λοχαγού ήταν από τα πιο βασικά στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσης» του Αρτέμη Σώρρα στην περιοχή του Βόλου και τώρα υποψηφίου βουλευτή του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μπαρτζώκης συγχαίρει τους Λαρισαίους Ειρηνοδίκες που έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα του στρατιωτικού μας και τον βοήθησαν να δει με αισιοδοξία την ζωή του και το παράδειγμα του οδηγεί και άλλους συνέλληνες στην χρήση του νόμου Κατσέλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

του κόμματος   ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων

έδρα  ΑΘΗΝΑΣ -ΚΕΝΤΡΟΥ οδός Καποδιστρίου 8-10 (Πλ. Κάνιγγος) τηλ. και Fax 210 3802276, τηλ. Προέδρου 6977417052

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.