Εθελοντική αιμοδοσία στο Δ. Ρήγα Φεραίου

0
21

Με το μήνυμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, ο δήμος Ρήγα Φεραίου, προσκαλεί στην αιμοδοσία που συνδιοργανώνει με όλους τους Συλλόγους, τονίζοντας σε ανακοίνωση, ότι «ο καθένας μας μπορεί να γίνει υπερ-ήρωας, μοιράζοντας τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Πώς; Δίνοντας αίμα και χαρίζοντας ζωή.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΤΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ & ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΝΕΤΙΩΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ «ΕΝΟΔΙΑ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ», ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ , Α.Σ. ΑΔΜΗΤΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Δ.Ρ.Φ., ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Η αιμοδοσία, θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο Βελεστίνου στο χώρο του ΚΑΠΗ και στις ώρες 9.00π.μ – 13.00μ.

Οι εν δυνάμει αιμοδότες συχνά διστάζουν να πάρουν την απόφαση να προσφέρουν αίμα, άλλοτε γιατί φοβούνται, άλλοτε γιατί δεν προλαβαίνουν ή γιατί δεν το σκέφθηκαν, ενώ η ανησυχία για την εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19 κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα. Δεν χωράνε φόβοι και αναστολές σε αυτή την προσπάθεια. Κάνε το πρώτο βήμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καταβάλλει την πιο σοβαρή και αξιόπιστη προσπάθεια των τελευταίων δεκαετιών για την άρτια, σταδιακή και επιστημονικά αποδεκτή αναδιοργάνωση της αιμοδοσίας στην Ελλάδα και δεν θα σταματήσει να διεκδικεί και να προσφέρει λύσεις, όσο υπάρχουν ανάγκες για αίμα στη χώρα μας. Δεν αρκούν όμως μόνο οι δικές του προσπάθειες.
Πρέπει όλοι μας να δράσουμε και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΟΔΟΤΟΝΤΑΣ!»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.