Δήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

0
4

xrisoveloni7«H 21η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού για την οικογένεια του Ελληνικού Στρατού, βρίσκει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, με ακμαίο ηθικό και υψηλό φρόνημα εμπεδώνοντας στην κοινωνία το συλλογικό αίσθημα της ασφάλειας.
Απερίσπαστοι στην Εθνική τους αποστολή για την

δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης, επιτελούν το διαχρονικό χρέος τους απέναντι στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας.
Ο Ελληνικός Στρατός σήμερα παράλληλα με την εγγύηση των συνόρων της πατρίδας μας έχει και άλλους πολλαπλούς ρόλους. Συμμετέχει σε Ειρηνευτικές αποστολές, συνεργάζεται με Συμμάχους Στρατούς σε δράσεις που προωθούν την Ειρήνη και προσφέρει πλούσιο Κοινωνικό έργο σώζοντας κατ’ επανάληψη ζωές Ελλήνων πολιτών.
Με τη Θεοτόκο προστάτιδά του και ¨Υπέρμαχο Στρατηγό¨ πιστοποιεί την αδιάσπαστη σχέση του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό, σχέση που χαρακτηρίζει διαχρονικά την Ελληνική πολιτεία.
Εκφράζω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλους τους στρατευμένους νέους, μα πάνω απ’ όλα σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος, τιμώντας τον όρκο τους και υμνώντας την πατρίδα τους.
Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΤι σχεδιάζει ο Βερναρδάκης για μισθολόγιο, αξιολόγηση, μονιμοποίηση ΙΔΑΧ και μετατάξεις
Επόμενο άρθροBOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Νικολόπουλου: “Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να πέσει η κυβέρνηση”
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.