Γυμνάσιο Στεφανοβικείου: Διακρίσεις μαθητών στο 1ο Μαθηματικό Μαθητικό Φεστιβάλ Θεσσαλίας

0
87

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 1º Διαδικτυακό Μαθηματικό Μαθητικό Φεστιβάλ το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών υπολογίζεται ότι  ξεπέρασε τις 230.000, ενώ 20.049 μαθητές συμμετείχαν στην επίλυση των γρίφων.

Το 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ (Δ.Μ.Μ.Φ), διοργανώθηκε από τον συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, αλλά και εκπαιδευτικούς από όλη τη χώρα.

Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος και μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Στεφανοβικείου όπου και διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές από την Α Τάξη:

1. Μπόλλα Δήμητρα του Ιωάννη
2. Παπακυρίτση Βερονίκη του Βασιλείου
3. Παρμακλή Κατερίνα του Γεωργίου
4. Πολίτη Κωνσταντίνα του Δημητρίου και
5. Τόλιου Αγγελική – Δήμητρα του Θωμά

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρει δημόσια, τους ανωτέρω μαθητές και μαθήτριες και τις οικογένειές τους και τους εύχονται πάντα επιτυχίες!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.