Γιορτή Πεπονιού σήμερα στο Διμήνι

0
7

Τα τοπικά προϊόντα των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Βόλου παρουσιάζονται στις εκδηλώσεις – θεσμούς του Δήμου για την ανάδειξή τους.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία των Δήμου Βόλου – Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου το Σάββατο 21/7/2018 στον ίδιο χώρο με την κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης, με παραδοσιακό γλέντι από τοπική ορχήστρα και προσκεκλημένη την τραγουδίστρια Έφη Θώδη.

Το πεπόνι του Διμηνίου θεωρείται κορυφαίας ποιότητας και είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Η γιορτή πραγματοποιείται για 16η συνεχόμενη χρονιά και υλοποιείται σε συνεργασία των Δήμου Βόλου, Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου με τη στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Σήμερα στην κορύφωση της γιορτής, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι με την Έφη Θώδη, με τοπική ορχήστρα παραδοσιακών και λαϊκών μουσικών οργάνων, την οποία προσκάλεσε ο τοπικός σύλλογος, ο οποίος θα προσφέρει και τα εδέσματα σε τιμές κόστους.
Στους συμμετέχοντες θα διατίθεται δωρεάν πεπόνι και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.