Β. Νουλέζας. Παρέμβαση – Καταγγελία

0
7

Σε 4 χρόνια ο τρομοκράτης Δ. Κουφοντίνας θεμελιώνει δικαίωμα απόλυσης υπό όρους! Η αριστερή Κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογικά αλληλέγγυη.

Θερίζουμε ζωές ανυποψίαστων ανθρώπων πισώπλατα, άνανδρα με πιστόλι και κουκκούλα στό όνομα της αρρωστημένης ιδεολογίας μας για δεκαετίες και μετά με τις ευλογίες της πολιτείας κόβουμε βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος σαν “ήρωες”!

Μετά την παρέλευση μόλις εκτιθεθας μέχρι τώρα 15 ετίας από την καταδίκη και τον εγκλεισμό!
Ωραίο σύγχρονο Κράτος Δικαίου!
Συγχαρητήρια αληθινά στην ελληνική Δικαιοσύνη που τον επιβραβεύει!!
Πού εν τω μεταξύ απορρίπτει ανάλγητα εκατοντάδες αιτήματα απόλυσης υπό όρους ή αναστολής εκτέλεσης της ποινής βαριά άρρωστων ανθρώπων ή καρκινοπαθών που σαπίζουν και αργοπεθαίνουν, σιγοσβήνουν στην φυλακή!

Φτιάχνει ωραία “πρότυπα” και “προμοτάρει” ακούσια νέα γενιά τρομοκρατών!

Δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών να ασκήσει Αίτηση ανάκλησης του προκλητικότατου βουλεύματος του Συμβουλίου των φυλακών που αναγνώρισε το θεμελιωμένο δικαίωμα τού μη μεταμεληθέντος αρχιεκτελεστή και τρομοκράτη που αιματοκύλισε αδίστακτα την χώρα για ολόκληρες δεκαετίες ώς αρχιφονιάς της 17Ν και “συγγραφέα” Δημήτριου ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ που στο προσωπικό του blog που διατηρεί δια αντιπροσώπου, ευχαριστεί δημόσια τους προοδευτικούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και Σία (με τους οποίους έχει ίδιο ιδεολογικό υπόβαθρο!) που δεν αποκηρύσσει την τρομοκρατία και που τον στηρίζουν ιδεολογικά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή και πόνο των συγγενών των θυμάτων.
Διασυρμός διεθνής της χώρας μας.
Όπως έπραξε το 2017 η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά προτείνοντας στο αρμόδιο Συμβούλιο.. (Για αυτό μετακόμισε φαίνεται σε άλλες φυλακές)

«Κρίνεται ότι κατά τον χρόνο κράτησης ουδόλως διαφοροποιήθηκε το συνειδησιακό υπόβαθρο που ώθησε τον κρατούμενο στην τέλεση των προαναφερθέντων παράνομων πράξεων και δεν έχει μεταμεληθεί, αφού εξακολουθεί να αναφέρεται σε πολιτική και όχι ποινική ευθύνη. Εξ αυτού, κρίνεται ότι η χορήγηση σ’ αυτόν τακτικής αδείας απουσίας δεν πρόκειται να συμβάλει στην προσωπική και κοινωνική του εξέλιξη. Συνεπώς το παρόν Συμβούλιο, βασιζόμενο στην εκτίμηση της προσωπικότητας και της τρέχουσας διαγωγής του κρατουμένου, κρίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι που να δικαιολογούν την προσδοκία ότι ο κρατούμενος δεν θα κάνει κακή χρήση της άδειας. Επισημαίνεται επιπλέον ότι το υπόλοιπο της επιβληθείσας ποινής είναι μεγάλο, γεγονός που ενισχύει την κρίση του Συμβουλίου τούτου περί ύπαρξης κίνδυνου φυγής κατά την διάρκεια της αδείας».

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος – Ποινικολόγος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.