Αστρική προβολή, παιδιά indigo και η νέα Τάξη – Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ Ερπετών και Γιγάντων.

0
13

indicoΤου Γιώργου Παπαγεωργίου
Είναι πολλές φορές που θέλεις να γράψεις, να εκφράσεις τόσα πολλά που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Λέξεις, συναισθήματα, οράματα όλα μπλεγμένα στο ίδιο μυαλό, πρέπει να συνταχθούν σε λέξεις, με λογική σειρά για να τα κατανοήσει ο μέσος άνθρωπος.
Πως όμως είναι δυνατό να εξηγήσεις με λέξεις, συντεταγμένες σε ένα κείμενο, την δυνατότητα του ανθρώπου να πετάει; Πως είναι δυνατό να μεταφέρεις, εικόνες και συναισθήματα που δημιουργούνται στον εγκέφαλο την ώρα που ίπτασαι του εδάφους η πιο καλά τις ίδιας της σάρκας σου, χωρίς την βοήθεια φυσικά κάποιου τεχνικού μέσου; Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται τέλεια ψυχική ισορροπία, απελευθερωμένος από κάθε τι γήινο μπορεί να σε εγκλωβίσει μέσα στο υλικό σου σώμα.

Την πρώτη φορά που το έπαθα και ταυτόχρονα συνειδητοποίησα την κατάσταση αυτή, ήταν σε παιδική ηλικία και κατά την διάρκεια του ύπνου, όταν με τα μάτια μου άρχισα να βλέπω το σώμα μου να απομακρύνεται από το οπτικό μου πεδίο. Ενστικτωδώς έφτασα στην πλησιέστερη γωνία του δωματίου μου έντρομος και προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβός μου συμβαίνει; Η όλη διαδικασία διήρκεσε μερικά λεπτά της ώρας, μέχρι που αποφάσισα μόνος μου να γυρίσω στο σώμα μου. Έκτοτε αυτό συνέβαινε αυθόρμητα σε τακτά χρονικά διαστήματα, μου δημιουργούσε ένα αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφάσισα να επιδιώξω να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση, εκ προθέσεως. Ομολογώ πως στην αρχή ήταν πολυ δύσκολο και μάλιστα μερικές φορές βίωσα, βίαιες επαναφορές, μια φορά μάλιστα έφτασα να βρεθώ στο πάτωμα του δωματίου μου δίπλα ακριβός από το κρεβάτι μου.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως με δικαίωσε αφού μια περιήγηση επάνω από τα φώτα της πόλης των Αθηνών ήταν το πρώτο μου αστρικό ταξίδι. Έκτοτε κατάφερα πολλά, σε τόπους άγνωστους, ίσος και εκτός γης η και ακόμα σε τόπους που μετά από αρκετά χρόνια, τυχαία τους επισκέφθηκα.
Τόσα χρόνια δεν τολμούσα να πω τίποτα σε κανένα, τώρα όμως που δεν έχω να περιμένω τίποτα, τώρα που η γνώση μου έφτασε σε σημείο να συνδυάζει γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται σήμερα, με βιώματα του τότε, τώρα, θέλω να μιλήσω, έστω σε όποιον καταλάβει, οι άλλοι ας με περάσουν και για τρελό, ποσώς με ενδιαφέρει.

Το κακό του νέο Έλληνα είναι ότι σε όλα μένει στον τίτλο, δεν αναγιγνώσκει καν το κείμενο που περιλαμβάνεται κάτω από αυτό. Αν το αναγνώσει, πολλές φορές, δε μπαίνει στην διαδικασία να κατανοήσει το τι γράφει αυτό, τι προσπαθεί να του μεταδώσει; Με λίγα λόγια έχουμε γίνει επιφανειακοί. Δεν μας ενδιαφέρει η ουσία και για όλα αυτά, φταίει ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής.

Η παραπάνω περιγραφή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αστρική προβολή. Τι είναι όμως η αστρική προβολή και γιατί όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή της ζωής μας την αισθανόμαστε, άσχετα αν οι περισσότεροι δεν την κατανοούν;
Με τον όρο αστρική προβολή χαρακτηρίζουμε τη μεταφυσική, εσωτερική εμπειρία κατά την οποία το “αστρικό σώμα” αποχωρίζεται από το «υλικό σώμα». Το αστρικό σώμα είναι άρρηκτα δεμένο με το υλικό και δεν υπόκειται στην αντίληψη των αισθήσεων. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με απλά λόγια το “αστρικό μας σώμα” ως “Ψυχή”. Πολλές φορές συνδέεται ουσιαστικά με το ψυχικό φαινόμενο γνωστό και ως «εξ αποστάσεως παρατήρηση» (remote viewing).

Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεταφυσικής υπάρχουν πολλές διαστάσεις ύπαρξης. Είναι ο υλικός μας κόσμος όπως τον γνωρίζουμε και είναι και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι αλλά και ανεξάρτητοι με αυτόν, ένας εκ των οποίων είναι ο αστρικός. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλά “σώματα” καθένα από τα οποία έρχονται σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους άλλους κόσμους η διαστάσεις.

Κατά την αστρική προβολή λοιπόν, το αστρικό μας σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας τη συνείδηση και ταξιδεύουμε σε αυτό το κόσμο. Οι περιορισμοί του υλικού κόσμου παύουν να ισχύουν κατά την αστρική μας προβολή. Μπορούμε να έχουμε συνείδηση πάνω στο ταξίδι μας και να το κατευθύνουμε οπουδήποτε στο φυσικό ή αστρικό κόσμο. Σε όλο το ταξίδι, όσο βρίσκεται το αστρικό σώμα έξω από το υλικό, συνδέεται με το τελευταίο με ένα δεσμό, που περιγράφεται από κάποιους ερευνητές ως “ασημένιο νήμα”. Σύμφωνα με τους τελευταίους ο δεσμός αυτός σπάει μόνο μετά το θάνατο, άρα τα αστρικά ταξίδια είναι ασφαλή.

Όταν το αστρικό σώμα γυρίσει, η μεγιστοποιημένη συνείδηση της πραγματικότητας υφίεται και έτσι ξεχνά ο άνθρωπος τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του εκτός και αν σπεύσει να καταγράψει άμεσα την εμπειρία του στο υποσυνείδητο του.

Αστρική προβολή θεωρείται έμφυτη ικανότητα σε όλους τους ανθρώπους και είναι πιθανό να την πραγματοποιήσει οποιοσδήποτε με μία σχετική προσπάθεια. Πολλές φορές η αστρική προβολή συνδέεται με υπεραισθητηριακή αντίληψη το φωτεινό ονείρεμα, δηλαδή, το συνειδητό όνειρο και άλλες ψυχικές δυνάμεις.

Μερικοί αναφέρουν τον όρο αστρική προβολή λανθασμένα, θέλοντας να περιγράψουν την εξωσωματική εμπειρία του ύπνου, αντίθετα είναι καλλιέργεια αυτού του φαινομένου, όταν πια μετατρέπετε σε ενσυνείδητο διαχωρισμό, αστρικού και υλικού σώματος.

Η αστρική προβολή αποτελεί πεδίο επιστημονικής έρευνας και διεξάγονται πειράματα με ποικίλα συμπεράσματα. Γενικά δε θεωρείται παραδεκτό επιστημονικό πεδίο έρευνας καταρχήν λόγω έλλειψης συγκεκριμένης θεωρίας και αποτελεσμάτων που να μπορούν να αναπαραχθούν σε στείρες συνθήκες εργαστηρίου.

Παρά όμως την έλλειψη πειστικών αποτελεσμάτων πολλές αξιόλογες υπηρεσίες διεξήγαγαν και διεξάγουν πειράματα και έρευνες ακόμα και τώρα, όπως το υπουργείο άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και η υπηρεσία πληροφοριών των Η.Π.Α., η CIA.

Τα παιδιά indigo τα οποία εμφανίστηκαν από το 1980 και μετά, ήταν η ελπίδα για να δημιουργήσουν μία νέα γη, ένα είδος νέου ανθρώπου πιο εξελιγμένου, ήταν η γέφυρά μας προς το μέλλον. Το indigo είναι το χρώμα μεταξύ μπλε και μοβ. Το ανακάλυψε η Αν Τέιπ στο ηλεκτρομαγνητικό ανθρώπινο πεδίο ή αλλιώς στην αύρα τους. Αν και στην αρχή παρατηρούσε μόνο έντεκα χρώματα, με τον καιρό ανακάλυψε άλλο ένα που το ονόμασε έτσι.

Το στοιχείο indigo μπορεί να παραλληλιστεί με το γνωστό μας Ιχώρ.
Η νέα τάξη εκπροσωπούμενη από τα “Ερπετά”, τα οποία λημένονται την γη αιώνες τώρα, τρόμαξαν από την πληθώρα των παιδιών indigo ( από το 1980 και μετά το 95% των παιδιών που γεννιόταν στον δυτικό κόσμο, έφεραν τα χαρακτηριστικά του indigo) και φοβούμενοι ότι θα χάσουν τα σκήπτρα της εξουσίας επί της γης, προσπαθούν με κάθε μέσο να τα αποπροσανατολίσουν από τον σκοπό τους. Τα τατουάζ, η υπερκαταναλωτικές συνήθεις υλικών αγαθών και ο σύγχρονος αγχωτικός τρόπος ζωής γενικότερα που σκοπό έχει την επιβίωση και όχι την πνευματική ανάπτυξη, συνδράμουν στον περιορισμό των δυνατοτήτων των παιδιών indigo.

Οι Γίγαντες, ποτέ δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην γη και γιαυτό ίπτανται αυτής, όπως με την διαδικασία της αστρικής προβολής. Τα παιδιά indigo, θα κατέβαλαν προσπάθειες για να απαλλάξουν την γη, από την συμπεριφορά των Ερπετών που μόνο κακό κάνει στην πνευματική ανύψωση των ανθρώπων. Τα Ερπετά δεν αφήνουν τον άνθρωπο να εκτελέσει τον σκοπό της δημιουργίας του, τον εγκλωβίζουν με πονηρούς τρόπους στο πεδίο της γήινης ζωής, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, δεν αποκτά την ταχύτητα που θα μπορούσε να τον μετατρέψει σε φως και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ενταχθεί στο αέναο φως, δηλαδή τον θεό.
Η μάχη μεταξύ των Ερπετών και τω Γιγάντων κρατάει από την αρχή της κατοίκησης του πλανήτη γη, είναι πολυ πιθανό αυτή τη φορά μια συνταρακτική καταστροφή να σημάνει μια νέα αρχή για την ζωή του ίδιου του πλανήτη. Εξάλλου όλα συγκλίνουν προς τα εκεί. Οι Georgia Guidestones, οι Αποκάλυψη του Ιωάννη, η οποία αναφέρει ότι από τις 12 φυλές, θα σωθούν μόνο 12.000 από την κάθε μία, δηλαδή 144.000 μόνο! Ίσος λοιπόν όλα αυτά μας οδηγήσουν στην υπέρτατη επέμβαση του Μελχισεδέκ;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.