ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 53 ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας

  0
  21

  Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας  γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 53  ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου.

  ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
  Κωδικόςθέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμόςατόμων
  101 Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου (για τις ανάγκες της Ν.Μ. Αγρινίου, κτίριο παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου & και τους Ξενώνες) Αγρίνιο(Ν. Αιτωλ/νίας) *ΥΕ Φυλάκων Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 12 μήνες

   

  (8ωρη ημερήσια απασχόληση)

  21
  102 Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου (για τις ανάγκες της Ν.Μ. Αγρινίου, ΚΨΥ Αγρινίου, Ξενώνες & ΔΙΕΚ) Αγρίνιο(Ν. Αιτωλ/νίας) **ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Καθαριστών-τριών) Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως12μήνες

  (8ωρη ημερήσια απασχόληση)

  32

  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.7  και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, (από 9:00 έως 13:00) είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, Τ.Κ. 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη: κ. Σπανουδάκη Ευφροσύνης και κ. Μηλαροκώστα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 2641361-119, 121).

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1-2020

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΧ

  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.