ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Χωρίς παράταση λήγει η πρώτη προθεσμία

  0
  26

  Αύριο Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι λήγει η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που αφορά στην Προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18-5-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),

  που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”). Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η διαδικασία κινείται ομαλά και γι’ αυτό δεν προβλέπεται να δοθεί παράταση.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημαντικό ρόλο στην ομαλοποίηση της διαδικασίας έχει παίξει το γεγονός ότι με τις νέες ρυθμίσεις δεν απαιτείται η υποβολή δικαιολογητικών αλλά μία απλή ηλεκτρονική αίτηση.

  Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ξεκινάει η προθεσμία για τις αιτήσεις των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.