Αργύρης Κοπάνας: «Πιστοποιήθηκε το Δημόσιο ΚΤΕΟ Μαγνησίας – Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου της ημερομηνίας υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου για τα δίκυκλα με έδρα τις Β. Σποράδες»

0
9

kopanas-pistopoiisiΓια την πιστοποίηση των Δημόσιων ΚΤΕΟ και την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου στα δίκυκλα με έδρα τις Β. Σποράδες ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε στους συμπολίτες μας ότι το τμήμα ΚΤΕΟ της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής μας Ενότητας, έλαβε την πιστοποίηση του ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) ότι έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Αυτό σημαίνει ότι εφεξής θα παρέχουμε στους πολίτες αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζω ότι προηγήθηκε η διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης καινούριου, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανογραφικού συστήματος.

Επίσης, επιμορφώθηκε και εκπαιδεύτηκε καταλλήλως το προσωπικό μας, το οποίο οφείλω να συγχαρώ για τη συνεργασία και τη διάθεση, που επέδειξε, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε περιόδους δύσκολες, προσπαθούμε να κάνουμε βήματα εμπρός και να βελτιωνόμαστε. Δίνουμε στους πολίτες μια επιπλέον επιλογή διενέργειας των ενδεδειγμένων τεχνικών ελέγχων από έναν αξιόπιστο δημόσιο φορέα, με στόχο πάντα την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
Ξεκινάμε την αντίστοιχη διαδικασία πιστοποίησης της κινητής μονάδας, που θα εξυπηρετεί τα νησιά μας.

Σε αυτό σημείο, θέλω να ενημερώσω ότι εξασφαλίσαμε παράταση από 1η Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου της ημερομηνίας υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου για τα δίκυκλα, των οποίων η άδεια κυκλοφορίας αναγράφει ως έδρα τα νησιά των Σποράδων.
Η παράταση αυτή αφορά τόσο τα καινούρια που υποχρεούνται τεχνικού ελέγχου στο ανωτέρω διάστημα, όσο και εκείνα, που το τεχνικό δελτίο ελέγχου που κατέχουν λήγει στο διάστημα αυτό».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας
Αργύρης Κοπάνας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.