Από σήμερα οι αιτήσεις στο Δήμο Βόλου για τα 8μηνα κοινωφελούς εργασίας

0
0

ergasia2Στην πρόσληψη 74 εργαζομένων που θα απασχοληθούν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας προχωρά ο Δήμος Βόλου. Οι συμβάσεις απασχόλησης θα είναι 8μηνης διάρκειας, ενώ οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.

Η πρόσληψη 74 εργαζομένων αναμένεται να συμβάλει ιδιαίτερα στην ενίσχυση των Υπηρεσιών Καθαριότητας,

Κοιμητηρίων και Ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Βόλου.

Ο Δήμος Βόλου με αίτημα που είχε υποβάλλει στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε ζητήσει την έγκριση προσλήψεων 74 συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας, όσων και την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας νομοθεσίας, για τη μερική έστω κάλυψη των ασφυκτικών αναγκών σε προσωπικό που αντιμετωπίζουν οι προαναφερθείσες Υπηρεσίες αιχμής, λόγω της συνεχούς μείωσης του αριθμού των δημοτικών υπαλλήλων, από αποχωρήσεις για συνταξιοδοτήσεις, χωρίς να προβλέπεται η αντικατάστασή τους, λόγω της νομοθετικής απαγόρευσης των προσλήψεων, ως και το 2016.

Από τους 74 συμβασιούχους, οι 65 θα απασχοληθούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, 16 οδηγοί, 10 χειριστές μηχανημάτων και τεχνίτες οχημάτων και 39 εργάτες καθαριότητας, οκτώ εργάτες ταφών – εκταφών στα Κοιμητήρια και ένας ηλεκτρολόγος για την Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού.
Ταχυδρόμος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.