Από σήμερα οι αιτήσεις Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
8

kdvmrfΑπό σήμερα Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου αρχίζει η κατάθεση αιτήσεων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015. Στο πλαίσιο του Πράξης «ΚΔΒΜ ΑΠ 7» το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων θα προσφερθούν προγράμματα εθνικής και τοπικής εμβέλειας γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, και παρέχονται δωρεάν.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στα εκπαιδευτικά προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015 προγραμματίζονται να δημιουργηθούν τμήματα για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα με στόχο την επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών, επίσης τμήμα ποιότητας ζωής για τη διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα για τις νέες τεχνολογίες, για ξένες γλώσσες, για κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, για τον πολιτισμό και την τέχνη και τέλος προγράμματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ρήγα Φεραίου Τηλ.:2425024290, email: kdvm201@gmail.com. Την αίτηση συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την τυπώσουν από εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.