Απόφαση σταθμός! Ανθυπασπιστής του Ελληνικού Στρατού δικαιώνεται στο Ειρηνοδικείο Φαρσάλων!

0
16

Εκδόθηκε και θεωρήθηκε η υπ’ αρ. 31/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων Λάρισας και αφορά υπερχρεωμένη δανειολήπτρια – Ανθυπασπιστή του Ελληνικού Στρατού,

σύμφωνα με την οποία η δανειολήπτρια στεγαστικού δανείου συνολικού ύψους 127.821 ΕΥΡΩ από το Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων η οποία διαθέτει ως προσωπικό εισόδημα της το ποσό των 1.326 ΕΥΡΩ μηνιαίως και ο σύζυγός της αγρότης με ετήσιο καθαρό εισόδημα 3.000 € μαζί με τις επιδοτήσεις, με δύο τέκνα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι οικογενειακές δαπάνες διαβίωσης ανέρχονται σε 1.598 ΕΥΡΩ μηνιαίως και της επέβαλε μηδενικές καταβολές κατά άρθρον 8 παρ.5 του Ν. 3869/2010.

Εξαίρεσε την κύρια κατοικία της ενός διαμερίσματος στα Φάρσαλα επιφάνειας 100 τμ με αποθήκη 6,26 τμ και στεγασμένο χώρο στάθμευσης 13,5 τμ με την καταβολή προς το Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων του πόσου των 266,17 ΕΥΡΩ μηνιαίως και για 240 μήνες , επομένως διαγράφονται σε ποσό του 50 % τα συνολικά οφειλόμενα χρέη της ή σε απόλυτα νούμερα το ποσό των 63.940 ΕΥΡΩ.

Ο πρόεδρος του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ Γιώργος Μπαρτζώκης , ο οποίος και εκδίκασε την υπόθεση, χαιρετίζει την ιστορική απόφαση που αφορά την Ελληνίδα αξιωματικό η οποία δίνει την χαρά και το δικαίωμα σε κάθε παρόμοια υπόθεση κατωτέρων στρατιωτικών να προσφύγουν στις διατάξεις του Νόμου Κατσέλη.

Γραφείο τύπου κόμματος Δανειοληπτών

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.