Απόφαση Ειρηνοδικείου Βόλου: Διαγραφή δανείου 65,20 % σε άτομο με σκλήρυνση κατά πλάκας

0
78

Εκδόθηκε η με αριθμό 389 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου όπου διεγράφη το 65,20 % επί των συνολικών οφειλών για συνολικές τραπεζικές οφειλές των 172.428 ΕΥΡΩ στην υπεύθυνη Βόλου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

Συγκεκριμένα η 33 ετών είναι πωλήτρια σε Super market με μηνιαίο μισθό τα 514 ΕΥΡΩ είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της, έχει ένα ανήλικο τέκνο, τα ετήσια έσοδα του συζύγου ανέρχονται σε 20.840 ΕΥΡΩ, πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας με υφέσεις και εξάρσεις και έχει συνολικές οφειλές προς μία τράπεζα το ποσό των 172.428 ΕΥΡΩ.

Απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή της (διάσταση με τον σύζυγό της προς ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του οποίου είχαν λάβει τα δάνεια, η ασθένεια της ιδίας με αφορμή τη διάσταση και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν συνέβαλαν στην υπερχρέωσή της.
Το δικαστήριο επέβαλε την πληρωμή του ποσού των εκατό (100) ΕΥΡΩ μηνιαίως προς την τράπεζα επί πενταετία και εξαίρεσε της εκποίησης της κύριας κατοικίας δηλαδή μίας διώροφης οικοδομής με υπόγειο στη Νέα Δημητριάδα Βόλου καταβάλλοντας το ποσό των 200 ΕΥΡΩ και επί 240 μήνες

Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μπαρτζώκης, που χειρίστηκε την υπόθεση, ευγνωμονεί τους Ειρηνοδίκες Βόλου για την γενναία τους στάση έναντι των ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας που κάνουν χρήση του νόμου Κατσέλη.

Δελτίο τύπου

του κόμματος   ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων

έδρα  ΑΘΗΝΑΣ -ΚΕΝΤΡΟΥ οδός Καποδιστρίου 8-10 (Πλ. Κάνιγγος) τηλ. και Fax 210 3802276, τηλ. Προέδρου 6977417052

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.