Απορρίφθηκε ένσταση του Δήμου για υδρευτική γεώτρηση στο Ριζόμυλο

0
4

dimarxio-jpgΑπορρίφθηκε από την ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας η ένσταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου κατά του Πίνακα Προσωρινής Κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων του Α΄ κύκλου υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020, ως προς το έργο «Ανόρυξη και αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στην θέση “Εικοσάρια” – “Σαριγκιόλ” της Τ.Κ. Ριζόμυλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου».

Σύμφωνα με την απόφαση η ένσταση απορρίπτεται, διότι κατά την αξιολόγησή του δεν προσκομίστηκε επαρκής τεκμηρίωση της σκοπιμότητάς του.

Συγκεκριμένα, δεν προσκομίστηκαν στοιχεία για τις υδροληψίες οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά για την ύδρευση των δύο οικισμών (παρεχόμενες ποσότητες βάσει αδειών χρήσης τους), προκειμένου να τεκμηριωθεί ότι, η συνεισφορά της προς χρηματοδότηση πράξης είναι απαραίτητη, προκειμένου να εξασφαλίζεται η απαιτούμενη επάρκεια πόσιμου ύδατος στους οικισμούς Ριζομύλου και Στεφανοβικείου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.