Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Στ. Νασίκα προς τους δημότες του Μικρού Περιβολακίου

0
10

Δίνουμε ποιοτικό νερό και στο Μικρό Περιβολάκι
Επιτέλους … ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του δικτυού ύδρευσης, απόδειξη ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΡΦ αποδίδουν έργο

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,
Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ως δημόσιο αγαθό, πρωτίστως για τη σημερινή δημοτική αρχή αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού αρίστης ποιότητας για τους δημότες όλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Από αυτή τη δέσμευση δεν πρόκειται να αποκλίνουμε ούτε βήμα, παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε. Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ, ένα έργο ΠΝΟΗΣ για το Μικρό Περιβολάκι και τους κατοίκους του, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από σωλήνες αμιάντου στην τοπική κοινότητα.

Η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δημήτρη Νασίκα σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΡΦ, τον Δημοτικό Σύμβουλο Χατζή Σταύρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ.Σδρούλια Μιχάλη, μέσα σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, αλλά πάντα πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο έργο.

Η αρχική μελέτη έγινε το 2004 αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έργου και το πιο σημαντικό, δηλαδή οι εργασίες σύνδεσης παροχών του νέου δικτύου με τους καταναλωτές και η ανάλογη προμήθεια των υλικών για 150 παροχές ολοκληρώθηκε μέσα στο 2015.

Μέσα σε λίγους μήνες η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΡΦ κατάφεραν ό,τι δεν είχε επιτευχθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε στους επόμενους στόχους μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ 17η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00μ.μ.
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΟΔΕΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ.

perivolaki-ydreysi

perivolaki-ydravlikoi-dimou

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.