Αμετάβλητη η κατάσταση των αγροτών στις Μικροθήβες

0
4

agrotes-mikrothives-apofaseisΣτάση αναμονής εξακολουθούν να τηρούν οι αγρότες του μεγάλου μπλόκου της Μαγνησίας στον κόμβο Μικροθηβών, ενώ το πλαίσιο των θέσεων που ετοίμασαν, μέχρι το μεσημέρι συνυπέγραψαν περίπου 25 αγροτικά μπλόκα της χώρας.
Τα τρακτέρ εξακολουθούν να είναι παραταγμένα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ, όπου δεν κυκλοφορεί αυτοκίνητο, καθώς η Αστυνομία κάνει εκτροπή της κίνησης πριν την αερογέφυρα του κόμβου.

Η συμμετοχή των αγροτών στο μπλόκο καθημερινά είναι μεγάλη αι υπάρχει αποφασιστικότητα να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, μέχρι να λυθούν τα αιτήματά τους. Η παραπέρα κινήσεις των αγροτών θα καθοριστούν τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία και με άλλα μπλόκα της χώρας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣτην Αθήνα την Παρασκευή αγρότες του μπλόκου Αερινού
Επόμενο άρθροΠερί εργονομίας ο λόγος…
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.