ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Καταφθάνουν ζευγάρια από όλο τον κόσμο

0
3

orgioΑπό σήμερα λοιπόν μέχρι και τις αρχες Μαΐου η περιοχή θα ζει στο ρυθμό των… swingers που είναι και η νέα μόδα του σεξουαλικού τουρισμού. «Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα!

«Είναι τουρίστες , συνήθως υψηλού οικονομικού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» λέει και ποιος…δεν θα τους ήθελε!

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να…απολαύσουν τις δικές τους ηδονές με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα! Η Κρήτη επελέγη από το πρακτορείο SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ! Και ήδη σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που δίνει το πρακτορείο είναι…sold out!
http://dovites.blogspot.gr/2015/04/blog-post_601.html#more

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.