Αιτήσεις πληρωμής παραγωγών

0
8

agrotes_eisforesΗ Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων πληρωμής του Μέτρου 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για τη ποιότητα τροφίμων» για το έτος 2012-2013. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πληρωμής ορίζεται η Δευτέρα 27/10/2014.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις πληρωμής που τυχόν κατατεθούν μετά την ημερομηνία αυτή, δηλαδή έως την Παρασκευή 21/11/2014 θεωρούνται εκπρόθεσμες με μείωση του ποσού ενίσχυσης κατά 1% για κάθε εργάσιμη μέρα και έως συνολικά 25 ημέρες.

Εντός των προθεσμιών αυτών, ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενημερώνοντας εγγράφως την υπηρεσία σχετικά με την αδυναμία υποβολής αίτησης πληρωμής.

Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών, χωρίς ο δικαιούχος να ενημερώσει την υπηρεσία για την πορεία του έργου, τους λόγους της καθυστέρησης υλοποίησης και να αιτηθεί παράταση δεόντως αιτιολογημένη, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε και οι τυχόν καταβληθείσες ενισχύσεις καθίστανται αμέσως απαιτητές στο σύνολό τους, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο γραφείο της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων ή στο τηλέφωνο 2421352415.

Ταχυδρόμος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.