Αιμοδοσία στο Βελεστίνο απ΄το Σύλλογο Περιβολιωτών

0
9

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, καλούμε όλους τους ευαίσθητους και ευαισθητοποιημένους πολίτες της κωμόπολης του Βελεστίνου, να λάβουν μέρος στην Εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στον Κεντρικό Πεζόδρομο του Βελεστίνου και ώρα 18:00 – 20:00».

Όπως τονίζεται, «χάρη στη δική σας εθελοντική συμβολή στις προηγούμενες αιμοδοσίες, ο Σύλλογός μας μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όλους τους συμπολίτες μας που ζήτησαν αίμα. Το αίμα δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια. Προσφέρεται μόνο από υγιή άνθρωπο σε πάσχοντα συνάνθρωπο. Και να θυμάστε ότι ο αιμοδότης παίρνει αίμα κατά προτεραιότητα και η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και διαρκεί 5 – 10 λεπτά της ώρας».Όπως αναφέρεται στις οδηγίες, «ο αιμοδότης πρέπει να έχει φάει ελαφρά το βράδυ και να έχει πάρει ελαφρύ πρωινό. Να μην έχει καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το προηγούμενο βράδυ και να αναφέρει στο γιατρό της αιμοδοσίας τα φάρμακα που παίρνει».

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.