Γίνε μέλος στο KarlaNews.com

Αγαπητέ επισκέπτη

Είμαστε μια διαδικτυακή παρέα εικοσι ενός (21) ανθρώπων που ζούμε και εργαζόμαστε στα χωριά της Κάρλας και των Φερών. Τον τόπο μας τον αγαπάμε, τον πονάμε, τον νοιαζόμαστε , τον στηρίζουμε. Θέλουμε γι αυτόν το καλύτερο. Θέλουμε να έχει όλος ο κόσμος, είτε είναι κάτοικος των χωριών μας είτε όχι, είτε κατάγονται από εδώ είτε όχι, τη δυνατότητα της ενεργής ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Όταν λέμε “ενεργή ενημέρωση” εννοούμε να γίνεται, όχι απλοί αναγνώστες του Karlanews αλλά να μοιράζεστε μαζί μας τις απόψεις σας. Γράψε της άποψή σου, διαφώνησε, συμφώνησε, συμπλήρωσε την άποψη κάποιου άλλου.

Γίνε και συ μέρος της παρέας μας

Δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε ότι μας στείλετε. Κάνουμε πράξη την ελευθερία του λόγου με μία όμως παράκληση: εκφραστείτε κόσμια, χωρίς βρισιές ή συκοφαντίες. Επιπλέον μπορείτε να αντιγράψετε και να αναδημοσιεύσετε κάποιο άρθρο του Karlanews που σας ενδιαφέρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια οι νόμοι της ηθικής λένε ότι θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του δημιουργού.

Καλώς ήλθατε λοιπόν

στο Karlanews, τη δωρεάν ενημερωτική ιστοσελίδα που γράφουμε συμμετοχικά όλοι τις ιδέες και προτάσεις μας. Θεωρήστε μας ένα online περιοδικό και τον εαυτό σας δημοσιογράφο του. Θέλουμε την βοήθεια σας, με την αποστολή των ιδεών σας και των άρθρων σας, για να είμαστε όσο πιο πλήρεις γίνεται.

Γίνε και συ μέρος της παρέας μας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Ένα σχόλιο για το άρθρο, Γίνε μέλος στο KarlaNews.com

  1. [...] αν διαβάσατε, το άρθρο μας “Γίνε μέλος στο KarlaNews.com” ζητήσαμε από εσάς, τους απλούς πολίτες, την βοήθειά [...]

Σχολιάστε